Wij verkopen diverse grondstoffen

Grondstoffen, zoals diverse soorten zand, grind en grond. Een greep uit ons assortiment:

  • Betonzand
  • Brekerzand
  • Drainagezand
  • Metselzand
  • Ophoogzand
  • Split
  • Speelbakkenzand
  • Vloerenzand
  • Grind
  • Grond.

Zand – Zand is multifunctioneel inzetbaar en onmisbaar bij wegenbouw. Wij hebben altijd zand in voorraad. De verschillende soorten zand hebben hun eigen specificaties en toepassingsmogelijkheden.

Grind – Grind wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Bijvoorbeeld als decoratie voor tuinen en paden, bedekking van platte daken en als onderdeel van beton.  Wij verkopen grind in verschillende hoeveelheden en maten.

Ophoogzand – Ophoogzand is zand voor ophoging en aanvulling van tuinen, opritten en andere oppervlakken. Ophoogzand (of vulzand) is niet geschikt voor andere toepassingen dan ophoging/aanvulling. Ophoogzand is de meest voordelige zandsoort! Dit komt doordat deze volgens het bouwstoffenbesluit meestal alleen geschikt is voor het ophogen of aanvullen. Straatzand is zand met een betere waterdoorlatendheid en minder schelpjes (beter af te rijen).